De la înființare, Ansamblul Anton Pann a susținut recitaluri în săli consacrate, precum și în Ateneul Român sau Sala Radiodifuziunii Române din București, dar și în locuri informale. Concertele au avut loc în București, dar și în alte orașe din țară, precum: Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov, Iași, Timișoara, Galați, Constanța, Pitești, Slobozia, Vaslui, Cugir, Focșani.
Muzica Ansamblului Anton Pann a fost bine primită și de publicul din străinătate, unde a concertat: Marrakech, Madrid, Londra, Krakovia, Wroclaw, Veneția, Bologna, Reggio Emilia, Istanbul, Izmir, Ankara, Atena, Navplio, Chișinău, Bruxelles etc. și aduse pe scenă frumusețea muzicii clasice românești.
De asemenea, muzica lor este foarte apreciată în Turcia, unde au fost invitați frecvent și unde au un grup de fani fideli – au susținut trei concerte la Ankara, la inițiativa Institutului Yunus Emre, Universitatea Hacetepe și Comisia Uniunii Europene din Turcia; trei concerte la Istanbul, la inițiativa Institutului Yunus Emre și a Institutului Cultural Român, alături de primăria Beyoglu; un concert la Izmir, la inițiativa Comisiei Uniunii Europene în Turcia. De asemenea, Ansamblul a apărut în trei emisiuni tv difuzate pe TRT Music.
În 2010 ansamblul a fost reprezentantul României în proiectul „De la mame, pentru mame” – care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Mai mult, a prezentat opera marelui Dimitrie Cantemir cu ocazia sărbătoririi a 340 de ani de la naștere, într-un concert organizat de Consulatul Turciei și Institutul Yunus Emre din Constanța.
În 2014, a participat la proiectul „Călătoria lui Dimitrie Cantemir”, unde a organizat și susținut trei concerte la Ankara și Istanbul. În același an au fost invitați de Universitatea Hacetepe și Ambasada României să susțină două concerte la Ankara și un concert la Istanbul.
În 2015 ansamblul a fost desemnat ca reprezentant al României la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Europene, susținând două concerte la Ankara și Izmir. 2015 este anul care a adus primul turneu în toată țara, cu proiectul Unicorn, în care au cântat alături de mari muzicieni: Derya Turkankemence, Emmanuel Hovhannisyanduduk, Vincent Segalcello. . Proiectul a beneficiat de sprijinul institutului Yunus Emre, Turcia. De asemenea, anul 2015 a adus două nominalizări: Premiile Brâncoveanu și Premiile AFCN, iar în anul 2016, pe lângă numeroasele concerte din țara noastră, au participat și la Premiile ARHITEX. În 2017 a participat la o rezidență artistică în Marrakech, la invitația Institutului Cultural Francez din Marrakech și a Maison Dennise Masson, având și sprijinul ICR, unde a colaborat cu unul dintre celebrii chitariști marocani – Mahmoud Chouki – și alți muzicieni. Rezultatul acestei rezidențe a fost crearea proiectului Kira Kiralina, care a inclus două concerte în Marrakech, bine primite de public. În anul 2018 ansamblul Anton Pann a înregistrat spectacolului integral Cantemir. Este un proiect foarte important, fiind o premieră absolută: toate cele 18 melodii autentice create de Cantemir au fost înregistrate.
Alexandru Stoica - oud
Sabin Laviniu Penea -vioară
Nițescu Andrei- cello
Constantin Răileanu - voce, kanun
Emmanuel Hovhannisyan - duduk
Ziya Tabassian - percuție (tombak, bendir)
Murat Salim Tokaç - tanbur, ney
Ghassan Bouz - percuție (bendir, riq)
Leonidas Palaskas – inginer de sunet
Conducător muzical Constantin Răileanu
Constantin Răileanu are studii de licență în teologie (2001) și muzică (2006 și 2007). În anul 2014 a absolvit studiile doctorale în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, cu teza „Paradigme sistemico-diastematice în muzica bizantină” – o analiză a sistemelor intonationale orientale. în prezent este doctorand al Universității „Aristotel” din Tesalonic, cu teza „Analogion and Icon” - o analiză semiotică si fenomenologică a relatiei sunet-semn-culoare.
Este coordonatorul Ansamblului „Anton Pann” (din 2003), iar din anul 2006 este președintele Asociației pentru Cultură și Tradiție „Anton Pann”. Din anul 1998 este coordonatorul Grupului Vocal de Muzică Bzantină „Anton Pann”. Începând cu anul 2007 este membru al Universității Naționale de Muzică București, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, Departamentul de Studii Masterale, Specializarea Muzică bizantină. A publicat mai multe studii și articole tematice și a înregistrat mai multe CD-uri cu muzică veche românească.